Met mijn boeken 'O, dus dát is Wmo!' neem ik je mee in de verhalen van jouw medemens: jouw buur, goede kennis, verloren vriend of misschien wel familielid. Mensen zoals jij en ik dus, die toevallig een zetje nodig hebben.

Ik vertel je de verhalen van alledag, die nooit alledaags zijn, omdat ieder mens anders en ondersteuning altijd maatwerk is en laat je zien wat het inhoudt als je niet mee kunt draaien in onze samenleving, wat onze wet- en regelgeving hierin kan betekenen én wat wij mensen onder elkaar hierin kunnen doen.

📗 In mijn groene boek (2021) vertel ik je hoe we in coronatijd tóch ons werk konden blijven doen voor de mensen voor wie we dat doen. Het vroeg creativiteit, soms wat buiten de lijntjes kleuren en vooral van ons allemaal dat we het doel van ondersteuning in de smiezen hielden. Het boekintro sluit ik af met dat we voortaan kunnen kiezen, omdat we geleerd hebben hoe we kunnen blijven vliegen ook als we onze vleugels even niet kunnen uitslaan. Hoe dát er precies uitziet lees je in de 99 verhalen en aanvullende anekdotes.

📘 In mijn blauwe boek (2019) neem ik je mee over de drempel, achter de schermen en aan de keukentafel of het theehuis of trapportaal, want gesprekken voeren kan overal en soms (of misschien wel altijd) zijn de dingen nu eenmaal anders dan je van tevoren had kunnen bedenken.

Mijn motto is:
als we de wereld anders inrichten zijn minder mensen beperkt, want als we geen drempels opwerpen hoeven we ook niemand daar overheen te helpen en ik geloof echt dat we allemaal ons steentje kunnen bijdragen aan een meer inclusieve wereld. Doe wat je kunt. Je kunt namelijk altijd iets. Ook als je geen Wmo adviseur bent. Met mijn boeken hoop ik je hiertoe te inspireren.

Met zegt dat ik schrijf met compassie en respect en inspireer omdat ik me altijd richt op wat wel kan, wars ben van onnodige rompslomp en daar dus gewoon niet aan doe.


"Laat je verrassen, raken, inspireren, aan het lachen maken, vier het feest der herkenning én verfris je blik door de verhalen te lezen van een bevlogen mens, beschreven met vlotte pen alsof ze je de verhalen ter plekke staat te vertellen…"