Wat?
Een sessie maatschappelijke inspiratie. Op maat.

Waarom?
Omdat je het pas ziet als je het doorhebt.

Hoe?
Ik neem je mee in verhalen van alle dag, die nooit alledaags zijn, omdat ieder mens anders is en drempels er voor iedereen anders uitzien. Het zijn de verhalen van jouw buur, goede vriend of vriendin, verre neef of toevallige collega. Verhalen dus van mensen. Onze medemensen. Mensen die ik ontmoet in 'het Sociaal Domein' en waarvan ik hoop dat jij ze ook wilt ontmoeten. Die medemens, die wil namelijk ook gewoon mee doen en dan maakt het uit waar jij jouw scooter parkeert, hoe jij jouw terras opstelt, waar je het bellenbord ophangt én welke woorden je gebruikt in de brief die je stuurt. Om maar een paar voorbeelden te noemen.
Als we de wereld anders inrichten zijn minder mensen beperkt en daar kun jij ook iets in doen. Daarover vertel ik je. Aan de hand van voorbeelden. Zodat je het snapt. En uiteraard laat ik je óók zien wat jij kunt doen en vooral dat het helemaal niet ingewikkeld is.

Voor wie?
Voor iedereen die graag van een beetje toegevoegde waarde is voor de samenleving, aanslaat op het credo: als we de wereld anders inrichten zijn minder mensen beperkt en actief wil bijdragen aan een inclusieve wereld door te doen wat kan. Al is het maar op de eigen vierkante meter. Als we dat allemaal doen zijn we er ook tenslotte.
Doe wat je kunt.
Je kunt altijd iets.
Doe dat.
Be an #incluencer.

Door wie?
Sandra M.E. Jacobs
auteur van 'O, dus dát is Wmo!'

 

Nb. Hier vind je info over de investering >>>

 

Check de boeken 'O, dus dát is Wmo!',
en laat je inspireren... omdat het wél kan.