Wat?
Anderhalf uur inspiratie.

Waarom?
Omdat je soms even moet leren zien wat dat wat jij doet, doet met een ander en je dat vaak niet weet, omdat je er gewoon geen weet van hebt.

Hoe?
Ik neem je mee in mijn verhalen van alle dag, die nooit alledaags zijn, omdat ieder mens anders is en drempels er voor iedereen anders uitzien. Het zijn de verhalen van jouw buur, goede vriend of vriendin of misschien wel van jouw partner. Verhalen dus van mensen. Onze medemensen. Mensen die ik ontmoet en waarvan ik hoop dat jij ze ook wilt ontmoeten. Die medemens, die ook gewoon mee wil kunnen doen en voor wie het uitmaakt waar jij jouw scooter parkeert, hoe jij jouw terras opstelt en waar je het bellenbord ophangt, want als we de wereld anders inrichten zijn minder mensen beperkt en daar kun jij ook iets in doen.

Voor wie?
Voor iedereen die graag wil doen wat kan om de wereld meer inclusief te maken. Al is het maar op de eigen vierkante meter. Als we dat allemaal doen zijn we er ook tenslotte. Doe wat je kunt. Je kunt altijd iets. Doe dat. Be an #incluencer.

Door wie?
Sandra M.E. Jacobs
auteur van 'O, dus dát is Wmo!'

bestel hier jouw boek(en)

bel of mail

+31 (0)6 13444578

mail@sandramejacobs.nl